tiistai 12. tammikuuta 2010

Löytöjä molemmat :)

Oltiin eilen kaupungilla kaverin kanssa ja huomattiin että Citymarketissa oli ihanaa Mavalan ruskeaa kynsilakkaa (Numero 54, jos en pahasti erehdy!) tarjouksessa kahdella eurolla :) Aika kiva löytö, täytyy myöntää. Ei kyllä ollut rahaa mukana, joten käyn varmaan huomenna ostamassa sen.

Ja äsken kun pengoin äidin vanhaa meikkipussia, huomasin pohjalla kynsilakan jota en ollut ennen nähnytkään. Helmiäisen valkoinen Maybellinen Colorama kynsilakka (Sävyn numeroa ei näy, se on kulunut poikki) ja himottaa päästä kokeilemaan sitä :)

Niin ja, anteeksi etten ole laittanut kynsistä kuvia. Yritän huomenna/ylihuomenna ehtiä lakata kynnet, niin että silloin saatte luultavasti muutaman kuvan tänne (:

Ihan vaan huvin vuoksi päätin laittaa tänne kuvan jostain viime kesän varpaiden lakkauksesta :) Eli tuossa on sitten Wild and Crazyn W78, Super Dooper Blue -kynsilakka, yksi suosikki sinisistäni. Tuollaiset kynnet minulla oli ruotsinristeilyllä. Olin suunnitellut, että vaihdan joka päivä lakat sielläkin, muttei sitten ollut aikaa tarpeeksi. Pitäisi muuten joku päivä tuolla sinisella lakata, onhan se aika talvinen ja kiva ;D

Koska tässä on jonkin verran tilaa tämän kuvan vieressä, kerron tässä myös muista lempi-sinisistäni ;) Eli varmaan numero ykkös suosikkini on Sally Hansenin todella ihana sininen (Sävy 04, Blue me away!) , jonka äiti osti viime kesänä New Yorkista. Se on aika vetinen, mutta kuivuu nopeasti ja on upean värinen.

Tykkään myös vaaleansinisestä Visionsin 6066 Baby Bluesta. Siinä on hyvä koostumus ja kiva kiilto.

Vaikka sininen ei edes ole lempivärini, on minulla eniten sinisiä kynsilakkoja :o Omituista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti