sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Let's go shopping!

Hei :) Tänään on ollut vauhdikas päivä, niin vauhdikas, etten ole ehtinyt laittaa kynsiäni uudestaan :( Kävin shoppailemassa Helsingissä, sen jälkeen leivoin sämpylöitä, luin äidinkielen kokeeseen, harjoittelin poikkihuilun soittoa ja lopuksi tein läksyt.

Tietysti sieltä Helsingistä tarttui mukaan myös kynsilakkoja ;) Tässä on Kicks'istä ostettu Dependin harmaa kynsilakka, sävyn numerosta en ole varma. Kokoelmastani puuttui harmaa, ja kun nämä Dependin lakat ovat halpojakin (2,90) oli minun tietysti ostettava (: Ainiin, ja tuo suhru tuossa pullon kuvan oikealla puolella on siis sitä lakkaa, ja miltä se näyttää paperilla.

H&M'stä ostin tälläisen iki-ihanan kultaisen lakan, sävyn nimi on Creme de la creme. Kuten eilen mainitsinkin, minulta puuttui kultainen kynsilakka :)

Tämä Rimmelin 60 seconds -lakka (sävy 819, green with envy) tuli ostettua Anttilasta. Omistan yhden toisenkin kuudenkymmenen sekunnin lakan, niin että tiedän millainen koostumus tässä on. Väristä tykkään todella paljon :)

Päällyslakkani on jo lopussa, joten päätin ostaa Lumene Natural Coden Top Coatin. Toivottavasti on hyvä!

Kynsilakkojen lisäksi ostin uuden puuterin, kahdet farkut, kolme paitaa ja värikynät (: Onneksi äiti maksoi kaiken, jopa kynsilakat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti