perjantai 15. tammikuuta 2010

Leopardin ruskeaa.

Kuten jo taisin kertoakkin, ostin tuollaisen Mavalan ruskean kynsilakan, sävy 54 Rio. Se on on kivan värinen ja muutenkin minula puuttui ruskea kynsilakka : ) Mavalan lakat ovat minusta tosi hyviä, siksi oli kivaa löytää Mavalan ruskea tarjoushintaan 2 euroa, Citymarketista. No, nyt kotona huomasin että se on aika punertava, mutta toisaalta se ei haittaa. Tämä lakka kuivui nopeasti ja ei ollut kovin vetinen, mikä oli tietysti hyvä juttu, sillä inhoan liian vetisiä kynsilakkoja.

Olen muuten ihmetellyt, kun Mavalan purkeissa lukee tossa edessä Switserland ja kun pulloa tutkiskelin, huomasin että pohjassa luki Mavala (France)? Niin mistä se johtuu? : D

On muuten tosi kivaa, kun Mavalan pulloilla on eri kaupunkien nimiä! Eli tämähän oli Rio. Haluaisin myös Pariisin, sillä se on todella ihanan värinen punainen :) Sen minä ostin kaverille joululahjaksi, ja kyllä siitä tykättiin. Kaverini kynsiblogin löydät muuten osoitteesta: www.The-girl-with-the-red-nails.blogspot.com, eli käy katsomassa jos huvittaa nähdä, miten minun ihana kaverini bloggailee : )


Yritinhän minä tietysti myös lakata tuolla ruskealla, ja nimittäin leopardikynsiä. Ja kuten vieresisestä kuvasta voitte päätellä, ne olivat täysi katastrofi! Alla on Isadoran numero 49 opalia, sitten ruskeita pilkkuja Mavalan Riolla ja päälle rinkuloita miss Selenen mustalla (numero 160).. Kai tämä kaipaa vielä vähän harjoitusta :) Huomenna lakkaan uudestaan !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti