tiistai 30. maaliskuuta 2010

Sinisiä unelmia & pääsiäskynsiä.

Hei taas, ja värikästä pääsiäisen alkua! Olen nyt aloittanut päivittämään taas vähän useammin, johtunee siitä että nyt lakkaan taas vähän enemmän kynsiäni kuin pari viikkoa sitten (:

Aloitin pääsiäisen vähän etukäteen, sillä pitkäperjantaihan on vasta kolmen päivän päästä. Tein nimittäin jo lauantaina tämmöiset iloisen värikkäät pääsiäskynnet. Joka kynnellä oli eri väri, käytin oranssia Yes Lovin kynsilakkaa (Sävy 25), liilaa H&Mn lakkaa (sävy Fashionista), sinistä Visionin lakkaa (Sävy 6066 Baby Blue), keltaista Wild and Crazyn lakkaa (Sävy w217 Twilight) ja pinkkiä H&Mn lakkaa (Sävy Check Me Out). Valkoiset pilkut tein perinteisellä koristelulakallani, Ysensyllä.






Ja kyllä, lakkasin eilen siniset kynnet (: Alla on jotakin Wild and Crazyn lakkaa, sävyä en tiedä. Päällä on Wild and Crazyn mustaa ja askarteluglitteriä reunoilla.




Tuli myös tehtyä tämmöinen kukka-pilkku kynsi. Alla on sitä samaa H&Mn Check Me Outia, lilat pilkut on H&Mn Fashionistalla tehty, ja valkoinen Ysensyn koristelulakka.


Söpöä ja ihanaa pääsiäisen alkua kaikille!

1 kommentti: